TERVETULOA TIITU-KEVYTYRITYKSENI SIVUILLE!

Tervehdys Teille!

Wordpress_profiilikuva

Olen 23-vuotias Oululainen varhaiskasvatuksen opiskelija, Tiia Vähäaho. Olen pienestä pitäen tykännyt tehdä käsillä ja ilmaista itseäni taiteen keinoin. TIITU– kevytyritykseni kautta tahdon myydä taidettani, sekä tarjota taiteellista osaamistani sitä tarvitseville yksityis- ja yritysasiakkaille.
Sivuiltani pääset tutustumaan töihini, ja löydät  linkit sekä TIITU:n Facebook- että Instagram- tileihin, joita suosittelen käydä selailemassa ja seuraamassa! Instagramissa käyttäjänimen @Tiituart takaa löytyy runsaasti kuvia töistäni.
Yhteystietoni näet OTA YHTEYTTÄ- välilehden kautta. Lähetäthän rohkeasti sähköpostia, jos mieleesi herää kysymyksiä tai tahdot esittää tilaustoiveitasi! Pyrin vastaamaan sähköposteihin 24 tunnin sisässä.
Hiukan TIITU:n historiasta ja minusta voit käydä lukaisemassa MIKÄ ON TIITU?– välilehteä klikkaamalla. Etusivulla näet tuoreimmat postaukseni.
Sivut ovat vielä vahvasti kehitysvaiheessa, joten infoa, kuvia ja tilattavia tuotteita on tulossa myöhemmin! Tarkoituksenani on rakentaa sivuistani visuaaliset, yritykseni näköiset ja helppokäyttöiset.
Ihanaa alkutalvea juuri Sinulle!
Toivottelee,
Tiia Vähäaho