MIKÄ ON TIITU?

BFE6F1EB-5C8B-4A5B-ACD3-9134829ED9CDTervehdys!

Olen 23- vuotias Oululainen yliopisto-opiskelija, Tiia Vähäaho. Pienestä pitäen minua on kiinnostanut valtavasti kaikenlainen käsillä tekeminen ja taiteellinen itseilmaisu. Kävin peruskoulun ja lukion kotipaikkakunnallani Haapavedellä, josta muutin Ouluun kesällä 2017. Aloitin varhaiskasvatuksen opettajan tutkinnon Oulun yliopistossa syksyllä 2018.

Kevään -21 yhteishaussa haen opiskelupaikkaa Helsingistä: tahtoisin tulevaisuudessa tehdä töitä tapahtumatuottamisen ja manageroinnin parissa. Lisäksi tulevaisuudessa ammatillinen perehtyminen graafiseen suunnitteluun ja visualistin työhön kiinnostaa kovasti, ja suunnitelmissani onkin mahdollisesti joku päivä hakeutua vielä opiskelemaan Helsinki Design Schooliin. Taide, kaikissa sen monen kirjavissa muodoissa, on todella se asia mitä rakastan ja jota kohtaan tunnen ihan mahdottoman suurta ja palavaa intohimoa!

Välivuoden aikana sain kipinän oman TIITU– nimisen taiteeseen painottuneen yrityksen perustamiseen. Opiskelijana olen kokenut kevytyrittäjyyden sopivaksi yrittäjyyden muodoksi itselleni. Tiitu-kevytyrityksen kautta olen oppinut paljon yleishyödyllisiä taitoja markkinoinnista, taiteen myymisestä ja yrityksen pyörittämiseen liittyvistä asioista.

Toivon, että TIITU– kevytyritykseni kautta pääsisin jakamaan taidettani ja taiteellista osaamistani siitä kiinnostuneille ihmisille. Toteutan yritykseni kautta niin pieniä kuin suuriakin tilaustöitä, monipuolisia kuvituksia perinteisillä tekniikoilla ja digitaalisesti, monipuolisia paperituotteita yksityis- ja yritystarpeisiin, markkinointimateriaaleja, logoja, julisteita, sisustustauluja, seinämaalauksia, digitaalisesti toteutettuja piirrettyjä timelaps-videoita, digitaalisesti piirrettyjä henkilökuvia ynnä muita, mukautuen asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Tavoitteenani on tulevina vuosina kehittää Tiitulle omia tuotteita, muun muassa kalenteritarroja, nykyisten postikorttien lisäksi. Lisäksi olisi upeaa päästä tulevaisuudessa enenevissä määrin myymään omia tuotteita tapahtumiin, markkinoihin ja vaikkapa pieniin, paikallista yrittämistä tukeviin liikkeisiin.

Valokuvaus, editointi ja sosiaalisen median sisältöjen luominen ovat taiteen muotoina myös sydäntäni lähellä, ja tällaisia tilaustöitä varten minulta löytyy uudenkarhea, ammattimainen kalusto (Canon 6D Mark II ja erilaisia objektiiveja, iPad Pro 2020 12.9-inch sekä piirto- ja valokuvanmuokkausohjelmistot).

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni!